Nieuws

    • ± 1 minuut

    Snelle website middels preload scanners

    Browsers zijn slim, slimmer dan je denkt. Kleine kans dat je ooit hebt gehoord van preload scanners of look-ahead preparser. Toch maakt je website er gebruik van.

    • ± 4 minuten

    Na introductie van de featured snippet in 2014 zagen veel websites de kans op de zogenaamde 0-positie te eindigen in de zoekmachine resultaten. Google's update van 22 januari brengt in die SEO-wens verandering.

    • ± 3 minuten

    2020, Het jaar van Digitale Toegankelijk­heid!

    Elk jaar zetten we een uitdaging voor onszelf in digitale innovatie. Na pagespeed (2017), privacy en AVG (2018) en online duurzaamheid (2019) leggen wij dit jaar extra focus op Digitale Toegankelijk­heid!

    • < 1 minuut

    World Impact Days

    Tussen 20 en 22 november zijn de World Impact Days. Wat betekent sociaal ondernemerschap voor jullie? Per jaar helpen wij bij Blue 2 Blond 2 of 3 organisaties kosteloos aan een nieuwe website.

    • ± 5 minuten

    Online prestaties van EU partijen

    Samen met AVG Cloud Register hebben we de websites van de politieke partijen in de Tweede Kamer getest op een 6-tal disciplines. Is de uitslag representatief voor waar ze voor staan?

    • ± 4 minuten

    Betere SEO met een toegankelijk­e website

    Toegankelijk­heid: Iedereen snapt, net als een snelle website, dat het nodig is, maar de praktijk ligt veelal verder van de theorie. Vandaag: toegankelijk­e footnotes en hoe dit je SEO kan bevorderen.

    • ± 3 minuten

    Performance op de agenda; meest optimale CMS

    Waarschijnlijk is er geen webconferentie meer waar pagespeed en performance niet ter tafel komt. Dat performance vaak onderdeel is van een conferentie, geeft de noodzaak ervan aan.

    • ± 5 minuten

    Pagespeed: 3.125 keer sneller dan Google's norm

    Met adoptie van Instant.page, tevens compatible gemaakt voor IE11, hebben we deze week websites voor onze opdrachtgevers 3.125 keer sneller kunnen maken dan de norm.