Chaos alom bij de NS

Donderdagochtend 20 augustus 2009: Het KNMI geeft een weeralarm af, vanaf 15:00 worden hevige regen- en onweersbuien verwacht. Tegen de verwachting in kwamen de buien en windstoten pas 's avonds. De storm bleek bij de NS echter al lang begonnen.
NS haarlem reizigersOp elk informatiebord dat je vanaf het sporenplatform te Utrecht Centraal zag, waren rond 16:40 vertragingen van 5 tot 15 minuten aangegeven. Sporen in Amsterdam Centraal waren bezet, treinen reden met vertraging door afwezige machinisten, eindbestemming van treinen werden foutief aangegeven (Sloterdijk) en treinen werden zelfs geschrapt door de inmiddels opgelopen vertraging (Haarlem). Chaos alom bij en op de Nederlandse Spoorwegen.

Ondanks de ongeregeldheden wist ik via andere vertraagde treinen op mijn traject rond een respectabele tijd thuis te komen na een dag locatiewerk. Helaas werden de reizigers niet altijd even goed (defecte intercom) en snel geinformeerd over wat er gaande was. De onweer- en regenbuien moesten nog komen, de NS had zijn handen al vol.

Laat ons weten wat je hiervan vindt!

  • Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.
  • Uw emailadres zal enkel gebruikt worden om u, indien aangegeven, op de hoogte te houden van nieuwe reacties op dit bericht.
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze voor bots onleesbaarder worden gemaakt.