Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Haarlem

Sinds ik me begin 2009 in de Randstad heb gevestigd, ben ik steeds meer actief voor bedrijven uit onder meer steden als Amsterdam, Rotterdam maar ook mijn vestigingsplaats Haarlem in Noord-Holland. Andere bedrijven uit de directe omgeving van Haarlem waarvoor ik als freelance PHP programmeur opdrachten uitvoer, komen onder andere uit Zwanenburg, Heemstede, Lisse, Beverwijk, et cetera.

Inmiddels woon ik per februari 2010 weer in de stad Groningen, maar nog steeds reis ik met regelmaat naar de Randstad voor opdrachtbesprekingen of locatiewerk, waarbij ook Haarlem door mij aangedaan wordt.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

haarlem grote markt

Meer over Haarlem: