Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Utrecht

Na de oprichting van mijn bedrijf (2005) ben ik al vrij snel in contact gekomen met bedrijven uit de omgeving van Utrecht, zoals Nieuwegein, Houten en Veenendaal maar ook uit Utrecht zelf. Naast de Randstad, Drenthe en Groningen ben ik als freelance PHP programmeur ook met regelmaat in de stad en provincie Utrecht te vinden.

Behalve freelance opdrachtbesprekingen bij bedrijven, doe ik Utrecht logischerwijs ook aan tijdens andere reizen per openbaar vervoer.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

utrecht domtoren

Meer over Utrecht: