Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Amsterdam

Zowel voor bedrijven uit de stad zelf als uit de regio Amsterdam, heb ik op freelance basis opdrachten uitgevoerd. Voor opdrachtgevers uit mijn netwerk heb ik als freelance PHP programmeur websites en webapplicaties opgezet voor MKB bedrijven uit Amsterdam, maar ook uit Brabant en het noorden.

Ook in de directe omgeving van Amsterdam ben ik actief, zoals vanzelfsprekend Haarlem, maar ook andere plaatsen in Noord-Holland, buiten Amsterdam om, waaronder Beverwijk, Koog aan de Zaan, Zaandam en Zwanenburg. In de lente van 2009 heb ik meerdere dagen op locatie gewerkt in Zwanenburg om te werken aan een op SOAP gebaseerd rekenmodule.

Een verbeterde treinverbinding stelt mij tevens in staat een rit van Groningen naar Amsterdam sneller af te leggen dan voorheen, waarbij de benodigde reis-tijd voor een retourtje Amsterdam alsnog efficient besteed wordt.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

amsterdam de dam

Meer over Amsterdam: