HousiQ

logo

Een concurrent van Funda was het doel, en met dat streven zijn koppelingen gemaakt naar NVM, VBO, Realworks en ERA bronnen om een goed aanbod te krijgen van te koop staande woningen. Ook makelaars kunnen zich inschrijven om hun eigen vanuit XML/SOAP geimporteerde woningen te kunnen beheren, alsmede reacties/recensies.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Biesenbeek
Vormgeving:
Biesenbeek
Talen:
html, css, javascript, php, mysql, xml, soap
Oplevering:
Winter 2009

Verkopers kunnen ook zelf eigen woningen te koop zetten op op housiQ, met een beperkt beeldmateriaal. Bij een betaald pakket-upgrade kan men een woning in de spotlights zetten of meer foto's of video's toevoegen. Op de homepagina loopt een carousel met woningaanbod, waarbij de betreffende woningen vaker naar voren zullen komen.

Woningen bekijken zoeken en bekijken is gratis, inclusief een "bedoelde u"-suggestie mechanisme in het geval men een plaatsnaam op ene alternatieve of incorrecte wijze geschreven heeft. Voor meer woning-informatie, dient een pakket afgesloten te worden.

HousiQ is voorzien van onder meer de volgende betaalopties: AfterPay, iDeal en TargetPay.

Let op: Tussen maart/mei 2012 is het project door de opdrachtgever overgedragen aan een andere partij en zijn werkzaamheden vanuit mijn kant gestopt.