Navigatie

Integratie van iDeal

Verschillende iDeal vormen, zowel via Rabobank als (toen nog) Fortis en ABN Amro bank, zijn in het verleden geïntegreerd in nieuwe of bestaande websites die al dan niet gebruik maken van een CMS. Voorbeelden waar de zogenaamde Basic iDeal pakket geimplementeerd is:

  • JahJah Armbanden om online armbanden in verschillende kleuren te kunnen kopen;
  • Amiga 4 Life om wenskaartsen te bestellen maar ook cursussen online af te kunnen rekenen;
  • Zeezout Online, een webshop om zeezout gerelateerde producten te kopen;
  • Bij Risje, een webshop van een onderneming op Ameland.

En meer webshops uit andere branches.

iDeal Advanced
Ook iDeal Advanced, ook bekend als iDeal Zelfbouw, heb ik voor verschillende opdrachten toe moeten passen. Dit wordt vaak gebruikt wanneer directe feedback over betaling noodzakelijk is, bijvoorbeeld als een gebruiker direct toegang moet krijgen tot diensten of informatie na betaling. Voor verkoop van producten in bijvoorbeeld een webshop is directe feedback niet noodzakelijk, maar kan wel uiterst praktisch zijn wanneer de afname groot is. Voorbeelden van iDeal Advanced/iDeal Zelfbouw implementaties:

  • housIq, een woningplatform waar betaald kan worden om woningen te plaatsen of in de spotlight te zetten;
  • mooi bestek, de website is door een andere partij gerealiseerd.

Vrijblijvend informatie aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend middels onderstaand formulier informatie aanvragen over de mogelijkheden, wat ik voor u kan betekenen en hoe ik als freelancer te werk ga. U kunt er tevens voor kiezen verder te navigeren, u heeft dan de mogelijkheid om gebruik te maken van het contactformulier of om uw telefoonnummer achter te laten.