Navigatie

AfterPay programmeur

AfterPay behoeft bijna geen toelichting. Dit is een betaalmethode, waarbij men hun gegevens invullen, gevalideerd wordt en waarbij vervolgens achteraf betaald wordt. Het incasso traject wordt hierbij verzorgd door AfterPay. Onder meer voor housiQ en kamerstunt zijn deze koppelingen verzorgd.

AfterPay specs

Naast service kosten van ongeveer 100 euro per jaar, betaal je verder een vast bedrag per transactie en daarbovenop tevens een percentage over het transactiebedrag. Onder meer de Zeeman-webshop en SuitSupply maken gebruik van de diensten van AfterPay. Geen zin om AfterPay los te implementeren? Dan kun je gebruik maken van de diensten van bijvoorbeeld DocData, waar AfterPay als betaaloptie onderdeel van uit kan maken.

Vrijblijvend informatie aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend middels onderstaand formulier informatie aanvragen over de mogelijkheden, wat ik voor u kan betekenen en hoe ik als freelancer te werk ga. U kunt er tevens voor kiezen verder te navigeren, u heeft dan de mogelijkheid om gebruik te maken van het contactformulier of om uw telefoonnummer achter te laten.