World Impact Days

 • < 1 minuut

Tussen 20 en 22 november zijn de World Impact Days. Wat betekent sociaal ondernemerschap voor jullie? Per jaar helpen wij bij Blue 2 Blond 2 of 3 organisaties kosteloos aan een nieuwe website.

Techniek die past bij hun verhaal. Dat is waar wij deze organisaties mee helpen, zodat zij door kunnen gaan met het verschil maken voor anderen.

Dolle Pret

De komende maand helpen wij samen met Eric Kremer bijvoorbeeld De Dolle Pret, een bowlingclub speciaal voor mensen met een beperking. Immers: ook iemand met een screenreader wil graag weten wanneer er evenementen zijn, en hoe hij/zij scoort in het bowlingreglement en dit kunnen ze straks uitlezen binnen de geheel toegankelijk­e website!

De Molleboon

Begin dit jaar hebben we voor Café de Molleboon in Groningen een veilige, onderhoudsvriendelijke en overzichtelijke website opgeleverd. De Stichting achter dit café brengt een toegankelijk­e ontmoetingsplaats, juist voor mensen die een café vanwege maatschappelijke, financiële of andere problemen normaliter niet zouden kunnen bezoeken.

ASPIRE

Los van onze websites voor goede doelen, vinden wij het altijd belangrijk dat websites het verschil maken voor organisaties en websitebezoekers. Daarom maken wij gebruik van ASPIRE

 • Accessibility

  Een toegankelijk­e website voor iedereen, in elke situatie

 • Sustainability

  Ook op het web valt de nodige CO2 uitstoot te verminderen

 • Performant

  Een snelle en stabiele website, voor optimale UX ervaring

 • Inclusivity

  Zorgen dat iedereen optimaal gebruik van de website kan maken

 • Responsive

  Websites optimaal voor elk formaat, van mobiel tot desktop

 • Ethical

  Respecteer de privacy en veiligheid van websitebezoekers

Ook geïnteresseerd in een ASPIRE website?

Contact