Blue 2 Blond naar Haarlem

Na een naamswijziging naar Blue 2 Blond, zal ik me als freelance PHP programmeur vanaf maart 2009 voor onbepaalde tijd gaan vestigen in de Randstad. Haarlem om precies te zijn, de nummer één winkelstad van Nederland. Dit is uiteraard niet de reden waarmee de verhuizing samenhangt.

de grote of st. bavokerk te haarlem De daadwerkelijke reden is de bereikbaarheid per openbaar vervoer. De plannen van de gemeente Emmen voor verbetering van het openbaar vervoer in de regio komen wat dat betreft te laat. Op het moment reis ik namelijk met regelmaat voornamelijk naar het zuiden en de Randstad voor opdrachtbesprekingen.

Een verhuizing naar de Randstad is dan ook een logisch gevolg. Hierbij kwam Haarlem als beste uit de bus bij de keuze uit een leuke en sfeervolle stad met onder andere goede OV-aansluitingen. Als gevolg hiervan zal ik mijn afstudeerstage in het westen volgen, de eerste gesprekken omtrent het afstuderen hebben reeds plaatsgevonden.

De zoektocht naar woonruimte is ook al in volle gang. Samen met een vriend die werkzaam is op Schiphol, hoop ik een leuke woning te kunnen betrekken die aan onze wensen voldoet.

Laat ons weten wat je hiervan vindt!

  • Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.
  • Uw emailadres zal enkel gebruikt worden om u, indien aangegeven, op de hoogte te houden van nieuwe reacties op dit bericht.
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze voor bots onleesbaarder worden gemaakt.