Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Emmen

Ten tijde van de oprichting van mijn bedrijf woonde ik in Nieuw Weerdinge, gemeente Emmen. Emmen was dan ook de regio waarin ik direct na oprichting actief was als freelance PHP programmeur. Onder de regio Emmen valt ook de grens tussen de provincie Drenthe en de provincie Groningen. Door mond op mond reclame kwamen daar al snel nieuwe opdrachten vandaan. Ook in Coevorden, Zuid-Oost Drenthe, heb ik op locatie werkzaamheden uitgevoerd.

Nog in hetzelfde jaar van oprichting, 2005, groeide het netwerk uit naar het noorden. Naast bedrijven uit Emmen gingen ook bedrijven uit Assen en Groningen werk uitbesteden welke ik op freelance basis uitvoerde. Na een periode in Haarlem als programmeur gewoond en gewerkt te hebben, woon ik sinds februari 2010 weer in de stad Groningen.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

emmen grote kerk

Meer over Emmen: