Site audit op pagespeed en Core Web Vitals

Met Core Web Vitals hebben we een beter doel dan ooit: verbeterde ranking en kans van 24% op vermindering van je bounce. Maar waar in je code moet je het exact zoeken? Wij verzorgen technische pagespeed audits.

Intro

Onze audits zijn gericht aan developers, zodat ze direct handvaten hebben om mee aan de slag de gaan. Voor websites en webshops. Binnen ons team neemt pagespeed consultant Erwin Hofman je website onder de loep om tot een interne pagespeed roadmap te kunnen komen.

Audit op pagespeed

Voor Core Web Vitals en SEO ranking

Website audit op pagespeed afnemen

Core Web Vitals

LCP, FID, CLS: Core Web Vital metrics hebben invloed op ranking èn conversie. De eerste set metrics die van belang zijn voor de eerste user engagement.

JavaScript en 3rd party performance

Sinds HTTP/2 en 4G is JavaScript de grootste performance bottleneck. Smartphones lopen qua rekenkracht nog altijd achter, en niet iedereen heeft de allernieuwste.

Generieke verbeteringen

Lazyloading, critical CSS, fonts, resource hints, image loading strategy. Het komt met nuance. Wij leggen de vinger op de zere plek en komen met gerichte aanbevelingen.

Waarom een pagespeed audit

Snelheid is conversie. Voldoet de website aan de pagespeed eisen als ook de Core Web Vitals ranking factor? Pagespeed en technische UX is nog niet bij elk webbureau ingebakken. Wij leveren een technische audit van je webshop of site met aanbevelingen voor developers.

Meer over online pagespeed Onze berichten