Website al gemaakt, nu nog de online impact?

Of het nou een bestaande of nieuwe website betreft, binnen onze expertise voorzien we in audits. Voor een meer ethische web met betere UX en conversie.

Intro

Audits voor jouw website of webshop

 • WCAG 2.1 website audit op toegankelijk­heid

  Een medisch centrum, brillenwinkel en.. eigenlijk elke site zou in de basis toegankelijk moeten zijn. Tekst vergroten en voorleesfunctie is niet eens onderdeel van de technische wereldwijde toegankelijk­heidsrichtlijnen. Wij verzorgen WCAG 2.1 audits voor websites en webshops.

  Lees meer over WCAG 2.1 website audit op toegankelijk­heid
 • Website privacy audit op AVG en GTM

  Third parties tracken meer dan nodig, want meten is weten. En als privacy jurist wil je ook technisch uitdragen waar je voor staat. Dat laatste gaat bij 86% van juristenkantoren nog mis. Wij zitten hier bovenop, maar verzorgen ook quick scans voor websites die niet bij ons gebouwd zijn.

  Lees meer over Website privacy audit op AVG en GTM
 • Pagespeed en Core Web Vitals audit

  Snelheid is conversie. Voldoet de website aan de pagespeed eisen als ook de Core Web Vitals ranking factor? Pagespeed en technische UX is nog niet bij elk webbureau ingebakken. Wij leveren een technische audit van je webshop of site met aanbevelingen voor developers.

  Lees meer over Pagespeed en Core Web Vitals audit
 • Audit op duurzaamheid via website CO2

  Je organisatie zet zich in voor groene en duurzame doelen. Bij die maatschappelijke insteek hoort uiteraard een CO2 zuinige website. Maar hoe kom je daar als leek achter? Wij verzorgen website duurzaamheidsaudits.

  Lees meer over Audit op duurzaamheid via website CO2