Een pagespeed-sessie met Maxilia

Een pagespeed-sessie met Maxilia

Je relatiegeschenken voorzien van je logo, kan bij Maxilia, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Door hen werd ik uitgenodigd om win-kansen te bespreken met hun developers.

Vorig jaar nog wist Maxilia een nominatie in de wacht te slepen voor de Best Online Performance award. Naast hun dienstverlening tevens een erkenning voor onder meer de vindbaarheid, overzichtelijkheid en functioneren van de website.

Onderste uit de kan

Echter, waarom niet het onderste uit de kan halen middels een sparringsessie omtrent performance. Samen weet je meer; kennis is er dan om gedeeld te worden in het snel veranderende SEO landschap, zeker wanneer je ook het veranderende verwachtingspatroon van je (toenemende mobiele) bezoekers in ogenschouw neemt.

In die categorie werd ik door Maxilia uitgenodigd de performance en pagespeed kansen van hun online aanwezigheid onder de loep te nemen. In een sparring-sessie met onder meer hun (front- en backend) developers hebben we zowel theorie achter verschillende backend en merendeel frontend optimalisaties behandeld, als ook winst-punten inhoudelijk besproken die ik op basis van een -op hun webshop toegespitste- scan tegen kwam.

Miljoenen meer omzet?

Mijn kennis zet ik veelal ook om in praktijk, waardoor het eenvoudig communiceren was met de devvers van Maxilia. Naast de theorie, kon ik ook een licht werpen op de praktische uitdagingen die men voor de kiezen zou krijgen. In combinatie met de flexibiliteit in de software die ze gebruiken, zagen ze draagvlak in de handvatten dat ik als huiswerk achter kon laten en leidt dit wellicht ook voor hen tot miljoenen meer omzet.

Contact opnemen Performance sessie aanvragen

Website:
maxilia.nl
Oplevering:
Lente 2019
Plaats:
Rhenen
Kenmerken:
consultancy/sparring-sessie
Teamleden: