Zoeken op Blue 2 Blond

MFA Europe, EHBO opleidingsinstituut

logo

MEDIC FIRST AID ® is wereldwijd actief op het gebied van eerste hulpverlening cursussen voor bedrijven, industrie en de individuele wereld burger. Dit product op de markt gebracht door meer dan 80.000 instructeurs in 10 verschillende talen verdeeld over meer dan 120 landen.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
MFA Europe
Talen:
php, mysql, xhtml, css, javascript
Oplevering:
Winter 2017

Er is voor gekozen om de voormalige Wordpress website te vervangen voor een website op LightBolt CMS basis, om tot 100% pagespeed scores te komen. De mobiele pagespeed resultaten hebben een gemiddelde van 100%, desktop variant geniet een pagespeed gemiddelde van 98%. Belangrijker dan een score zijn natuurlijk de technieken, denk aan een snelle TTFB, correcte resource hints, voorkomen van render blocking JS en CSS als ook voorkomen van overbodige cookie-verkeer.

Rekening houdend met het uiteenlopend doelgroep, is een rustige en overzichtelijke website tot stand gekomen. Hierbij is voortgeborduurd op het Bootstrap framework, om dropdowns, buttons als ook responsive gedrag in de basis te tackelen.

Toegankelijkheid in de zorg

We hebben er voor gekozen rekening te houden met toegankelijkheid, bij de bouw van de website. Onder meer doordat MFA zich in de zorg-sector bevindt. Aan de hand van feedback vanuit Technobility omtrent accessibility, hebben we hiervoor punten op de i kunnen zetten. De website en in het bijzonder onderdelen als navigatie, filteren van nieuwsberichten, delen van pagina's/nieuwsberichten, zoekformulier en sorteren van zoekresultaten is in die zin toegankelijk opgezet, dat mensen met een visuele beperking goed in staat zijn om de website te gebruiken en bronnen te raadplegen.

Tegelijk met de website, is een instructeurs- en cursistenomgeving uitgerold, waarbij rekening is gehouden met de AVG omtrent bescherming persoonsgegevens.

Zie ook: MFA Europe kiest met Blue 2 Blond voor AVG compliance