Onze missie? Online impact maken!

We zijn een webbureau met een missie, wij willen verschil maken in de wereld. Dat doen we door onze kennis te delen en websites te maken voor klanten die impact maken. Op technisch en sociaal vlak.

Ontmoet ons team Blije klanten

Intro
 • Awareness

  Zonder kennis, geen kunde

  Veel facetten van onze kennis zijn voor opdrachtgevers en webbouwers vaak obscuur. Duurzame websites? Toegankelijk­heid? Hoe dan?

  Door onze kennis te delen middels blogs en kennissessies, hopen we het belang van deze zaken te verspreiden!

 • Audits

  Onderzoek

  Vanuit de combinatie van onze kennis over wetgeving en techniek, zijn wij goed in staat om onderzoek te doen naar bestaande websites.

  Zo ontdekten we dat 86% van de juridische website niet AVG compliant was, GroenLinks een zeer onduurzame website heeft en het Groninger Forum ontoegankelijk is online. Wij doen dit onderzoek kosteloos ter ondersteuning van actuele persberichten.

 • Ook offline

  Drempelvrij en groener

  Ook offline zijn wij kantoorhoudend in een geheel toegankelijk pand in de binnenstad van Groningen, inclusief lift.

  Wanneer afspraken niet via videocall kunnen worden gedaan, combineren we deze waar mogelijk en komen aangereden in onze leenauto of OV. Lekker groen!

  Enige van onze USP's die offline wat nadelig is, vanuit Groningen zijn we niet overal even snel 😉

 • Betaalbaar

  Voor iedereen

  We begrijpen dat niet elke organisatie het budget heeft voor een website van onze hand. Daarom geven we voor non-profit organisaties standaard korting op onze websites en sponsoren we regelmatig een website voor mensen die dat niet kunnen betalen.

  Zo kunnen leden van bowlingclub "De Dolle Pret" nu eindelijk allemaal hun website gebruiken. Inclusief de leden die een screenreader gebruiken, of een andere beperking hebben!

 • Ambities

  Wat we nog willen bereiken

  De komende jaren is onze ambitie om een duurzamer en inclusiever web meer de standaard te zien worden. Wij hopen meer partners en opdrachtgevers te vinden die met ons deze missie uitdragen.

  Want impact maken, dat kunnen we alleen samen!