Geschiedenis

Blue 2 Blond kreeg in 2008 zijn laatste naamswijziging. De meest ontvangen vraag betreft waar de naam voor staat. Het staat voor techniek naar de gebruikers. Verschillende technische specialismen is namelijk wat wij huisvesten.

De rol van Erwin Hofman

Blue 2 Blond: techniek naar de gebruikers

Onze founder Erwin Hofman, is al sinds 2000 actief in de webontwikkeling wereld. Net als Wordpress, is hij in die jaren begonnen met het ontwikkelen van een eigen CMS. Met succes, getuige het bestaansrecht in de tegenwoordige tijd en klanten van Vattenfall tot Wiechers Wonen.

Blue 2 Blond, in het begin nog Eeyh.nl, is in de jaren gegroeid naar een webbureau met medewerkers. Erwin ontwikkelde zich tot thought leadership en werd voor Blue 2 Blond steeds meer een consultant en CMS leverancier. Erwin Hofman huur je dan ook in voor web technische consultancy trajecten, Blue 2 Blond voor een geheel eindproduct.


Groei van Blue 2 Blond

Focus binnen de ASPIRE mindset

Blue 2 Blond maakte al vanaf 2008 een verschuiving naar applicaties. Om de focus te houden binnen de ASPIRE mindset, zijn applicatie-werkzaamheden afgesplitst tot een eigen B.V.. Met inmiddels een team van 4 knappe koppen, wordt er binnen die mindset aan uiteenlopende opdrachten gewerkt.

Juist vanwege die focus, heeft Blue 2 Blond voor neven-werkzaamheden welke toebehoren aan website groei, door de jaren heen gebruik gemaakt van partners en specialisten in andere takken van sport.


Onze missie Partner worden