Zoeken op Blue 2 Blond

Over Blue 2 Blond

Onze founder Erwin Hofman, is al sinds 2000 actief in de webontwikkeling wereld, waarbij zijn interesses vooral uitgingen naar programmeren en de accessibility-kant van deze branche. Deze passies zijn steeds verder uitgegroeid waarna hij zich sinds 2005 in heb geschreven bij de Kamer van Koophandel, toentertijd onder de naam Eeyh.nl.

Dit is daarna doorgegroeid tot Blue 2 Blond, wat staat voor Techniek (Blue) voor de Gebruiker (Blond). Het duurzaamheidsicoon in ons logo, staat voor de kwaliteit en duurzaamheid die wij in ons werk afleveren.

Nadat Erwin bijna 13 jaar zelfstandig als freelancer aan het werk is geweest, is Blue 2 Blond sinds 2016 uitgegroeid naar een bedrijf met medewerkers. Zo hebben wij een super Frontender in Johan Jorritsma, een zeer deskundige Backender in Wim Bos en een Algemene Duizendpoot in Karlijn Löwik.

Wij werken veel samen met partners en ambassadeurs. Zo kunnen wij onze klanten voorzien van alle facetten in Online Dienstverlening.

Wat Blue 2 Blond voor u kan betekenen

In de afgelopen jaren zijn verschillende type opdrachten succesvol afgerond. Van SEO rapporten tot semantische slice-opdrachten en van kleine informatieve websites tot informatiesystemen. Denk bijvoorbeeld aan helpdesksystemen, ticketverkoopsystemen, webshops, facturatiesystemen, intranetomgevingen voor drukkerijen, vacature-sites voor uitzendbureau's, rekensystemen voor uitvaartverzekeringen, volledig XML gestuurde websites voor de woningmarkt, etcetera.

Verder op deze site vindt u informatie over de diensten die wij leverenr en over de bedrijven waar wij voor werken.

Lees meer over: