Verhuizing is een feit

De verhuizing naar Haarlem is een feit. Donderdag 29 januari heb ik de laatste treinaansluiting naar de Randstad genomen om vrijdags op tijd bij de bezichtiging te zijn. Dit heeft uiteindelijk mogen resulteren in het ondertekenen van een huurcontract welke 15 februari 2009 ingaat.
De woning heeft een ideale ligging, zowel ten opzichte van mijn afstudeeradres als het treinstation en de stad zelf. Na gisteren (donderdag 5 februari) het contract te hebben ondertekend, mag ik me vanaf half februari gaan vestigen aan de Johan van Vlietstraat 90 te Haarlem. Deze straat ligt op loopafstand ten westen van het centraal treinstation Haarlem. Naast de afstudeerfase zal ik actief blijven als freelance PHP programmeur.

Enkel mijn afstudeeropdracht ligt nog ter goedkeuring bij de begeleidende docent. Eenmaal positief bevonden kan ik maandag 2 maart definitief beginnen met de afstudeerfase. Dit geeft mij vanaf 15 februari de ruimte om te verhuizen.

Laat ons weten wat je hiervan vindt!

  • Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.
  • Uw emailadres zal enkel gebruikt worden om u, indien aangegeven, op de hoogte te houden van nieuwe reacties op dit bericht.
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze voor bots onleesbaarder worden gemaakt.