Recruitment site & responsive upgrade voor Nuon

In een wisselwerking hebben we naast een upgrade van een webapplicatie voor Nuon, ook de wervings website voor Nuon Sales Force mogen realiseren. Beide zijn in Bootstrap gerealiseerd ten behoeve van smartphone- en tabletgebruik en hebben dezelfde CMS als basis.

De livegang van de website als ook online administratie registratie tool hebben een ruime maand geleden plaats gevonden. De PHP webapplicatie is voorzien van uiteenlopende modules waarin onder andere uren, sales en kilometers worden bijgehouden. Deze applicatie van onze hand, is alweer ruim 5 jaar in gebruik en is recent overgegaan op ons nieuwe Bootstrap + PDO CMS basis.

-

Tegelijkertijd hebben we ons mogen buigen over de bouw van de recruitment website voor Nuon. De huisstijl in combinatie met wensen vanuit NewCraft zorgden voor aanlevering van de look & feel, waarna wij een SEO vriendelijke als ook toegankelijk­e website hebben gerealiseerd. In deze techniek is tevens AMP (Accelerated Mobile Pages) meegenomen.

Laat ons weten wat je hiervan vindt!

  • Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.
  • Uw emailadres zal enkel gebruikt worden om u, indien aangegeven, op de hoogte te houden van nieuwe reacties op dit bericht.
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze voor bots onleesbaarder worden gemaakt.