Blue 2 Blond groeit

  • < 1 minuut

Blue 2 Blond verhuist wegens groei van de projecten en opdrachtgevers, zowel qua personeel als locatie. Onze focus is de afgelopen jaren steeds meer op webapplicaties komen te liggen, met toename in omvang van projecten. In combinatie met de groei van eigen opdrachtgevers, als ook nieuwe opdrachtgevers uit een hoger segment, heeft tot de beslissing geleid om de fundering van Blue 2 Blond als bedrijf te veranderen.

De nieuwe uitvals-basis is De Entrepeneur in hartje Groningen, waar de komende periode ruimte is voor groei in personeels bestand. Karlijn neemt hierbij plaats op de stoel naast mij, om te voorzien in algehele support (planning/projectmanagent, administratie, ondersteuning per mail en telefoon, contractueel middels een ICT-recht achtergrond), configuratieve werkzaamheden, werving en vult tevens de rol in van applicatie-teste.

Deze twee veranderingen heeft er niet enkel toe geleid dat de zogenaamde core business op volle toeren door blijft draaien, maar dat voortgang toegenomen is en uren zijn vrij gekomen voor interne doorontwikkeling van tools. De komende periode zal in het teken staan van werving van solliciterende PHP programmeurs.