Blue 2 Blond en ICT waarborg

Voor een stukje zekerheid in continuïteit als ook ondersteuning voor juridische vraagstukken en om op de hoogte te blijven van wijzigende wetgevingen, hebben we ons aangesloten bij het ICTwaarborg.

Een gecertificeerd ICTwaarborg bedrijf, ontvangt vanuit ICTwaarborg het predicaat 'betrouwbaar'. De voordelen liggen echter ook bij onze opdrachtgevers. Blue 2 Blond is per heden via ICTwaarborg een gecertificeerd automatiseerder, als ook hosting- en webbureau.

Na de goed georganiseerde en door ons bijgewoonde ICT wetgeving seminar omtrent de AVG wetgeving, hebben we ons aangesloten bij ICTwaarborg. Na ook de benodigde procedure, zijn we in het bezit van een ICT Waarborg 'deelnemers certificaat'.
Alhoewel we een aanspreekpunt met ICT recht achtergrond in de gelederen hebben bij Blue 2 Blond, misstond een aanvullende vraagbaak in onze optiek niet. Blue 2 Blond is hiermee de eerste gecertificeerde webapplicatie en SEO bureau uit provincie en stad Groningen, aangesloten bij ICTwaarborg

Waarborg en voordelen naar buiten toe

De voordelen beperken zich echter niet tot Blue 2 Blond intern. Ondanks een zogenaamde geschillen vrije verleden, genieten ook opdrachtgevers van enkele zekerheden. Deze zijn onder meer overname van aansprakelijkheid, waarborg nakoming garantieverplichtingen als ook nakoming van gemaakte afspraken bij faillissement. Ook geniet een opdrachtgever zekerheid bij een eventueel einde van de bedrijfsvoering, alhoewel hier gezien de liefde voor het vak niet op gerekend hoeft te worden.

Bent u als organisatie reeds aangesloten, of behoort in de rol van opdrachtgever een ICTwaarborg lidmaatschap tot een criterium bij aanbestedingen? We horen het graag.

Laat ons weten wat je hiervan vindt!

  • Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.
  • Uw emailadres zal enkel gebruikt worden om u, indien aangegeven, op de hoogte te houden van nieuwe reacties op dit bericht.
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze voor bots onleesbaarder worden gemaakt.