Zoeken op Blue 2 Blond

Search Engine Optimization (SEO)

Tegenwoordig dient zoekmachine optimalisatie (search engine optimization) geen uitzondering meer te zijn bij de realisatie van uw website. Ook uw concurrenten wensen bovenaan te verschijnen binnen de zoekresultaten, het kan hen immers meer naamsbekendheid en dus klanten en omzet opleveren.

Om mee te kunnen komen in de online concurrentiestrijd, zou uw website minstens vrij moeten zijn van zoekmachine blokkades. De ranking van uw website op bepaalde zoekopdrachten, is echter afhankelijk van verschillende factoren. Juist de invloed van de factoren en de veranderende algoritmen van zoekmachines als Google, maakt dit onderdeel van internet marketing een uitdaging, waarbij een nummer één positie nooit gegarandeerd kan worden.

Naast het adviseren omtrent zoekmachine optimalisatie van uw website, kan ik u ook ondersteunen in dit proces door technische aanpassingen te doen aan de website en te werken aan de link popularity van uw website. In beide gevallen zal een zoekmachine optimalisatie rapport opgesteld worden welke zich toespitst op uw website en waarbij vanaf de huidige situatie naar de ideale situatie gewerkt wordt.

In de Blue2 Content Management Systeem is extra aandacht besteed aan zoekmachine optimalisatie. Middels de SEO module kunt u zich meer richten op deze tak van sport binnen de webwereld. Met name de richtlijnen gesteld door Google, worden in acht genomen bij het ontwikkelen van websites.

Lees meer over: