Letsel Impact, belangenbehartiging

logo

Letsel Impact is een gespecialiseerd belangenbehartigingsorganisatie voor letselschade, opgericht door Franck de Graaf. Na gestudeerd te hebben aan de HEAO te Eindhoven en de Radboud Universiteit te Nijmegen is hij uiteindelijk actief geworden als letselschade regelaar om later de overstap naar belangenbehartiger te maken, waarmee hij meer voldoening uit zijn werk haalt. Letsel Impact staat dan ook voor een persoonlijke benadering en betrokkenheid en neemt juridische en medische discussies omtrent letsel schade voor u uit handen.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Oil4 Communication
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Herfst 2009

Voor deze opdracht, verzorgd en geleid door Oil4 Communication, is in samenwerking met Oil4 het Blue2 Enterprise CMS gebruikt. Hierbij is enige maatwerk verricht, waaronder de mogelijkheid om decoratieve afbeeldingen en teksten te verzorgen en een subnavigatie met dieperliggende techniek.

Daarnaast zijn de templates welke voor de website gebruikt worden, semantisch opgezet waarbij gelet is op de webrichtlijnen voor toegankelijk­heid, opgesteld door de overheid. Zo neemt de broodtekst van de webpagina's een belangrijkere rol in, in de htmlcode en dus -hierarchie, dan de navigatie.