Een website net zo snel als je verhuizing

Een website net zo snel als je verhuizing

Zorgeloos je verhuizing kunnen regelen op een moderne site.

Voor verhuisbedrijf Draagkracht hebben wij een website mogen realiseren die beter bij deze tijd past. Doormiddel van een modern design, snelheid en toegankelijk­heid kan deze site opnieuw goed voor de dag komen.

Een moderne en overzichtelijke website

Verhuisbedrijf draagkracht was op zoek naar een frisse nieuwe site die duidelijk en goed antwoord geeft op de behoefte klant. Wat voor soort verhuizing heb je nodig? Welke verhuismogelijheden zijn er? Kan ik een verhuislift huren? Vragen waar ze bij Draagkracht dagelijks mee te maken krijgen.

Doormiddel van een nieuwe navigatiestructuur hebben wij dit kunnen realiseren. Er is een duidelijke verdeling in verhuizingen, internationale verhuizingen, diensten, tarieven, verhuistips en een stuk over de verhuizers van Draagkracht.

Offerte formulier to the point

Omdat het bij een verhuisbedrijf allemaal draait om aanvragen krijgen voor een verhuizing wilden ze bij Draagkracht een offerte formulier die duidelijk en makkelijk in te vullen is.

  1. Vul het adres in waar je nu woont
  2. Vul in waar je naartoe gaat verhuizen
  3. Wanneer ga je verhuizen
  4. De grootte van je huis

Na dat deze stappen ingevuld zijn kunnen er contactgegevens worden achtergelaten. Met de gegevens die in het formulier zijn ingevuld kan er makkelijk en snel een offerte worden opgesteld of contact worden opgenomen. Dit scheelt tijd voor de klant, maar ook voor verhuisbedrijf Draagkracht. Want die hebben het beiden druk zat met het voorbereiden van een verhuizing.

Referenties via KlantenVertellen

Het verzamelen van reviews is voor een bedrijf belangrijk. Verhuisbedrijf Draagkracht wilde een aparte pagina maken waar alle reviews verzamelt worden.

Bij Blue 2 Blond zijn we altijd een beetje huiverig wanneer het aankomt op third-party widgets en scripts. Dus dachten we, waarom maken we dit niet zelf? Alle credit naar Robert voor deze, want geniaal opgelost.

In de sidebar van de pagina zie je een widget staan die het aantal sterren wat Draagkracht heeft gekregen weergeeft. Deze widget levert geen performance issues op, omdat er simpelweg niks extra's voor ingeladen hoeft te worden.

Wanneer je de reviews wilt bekijken kom je op een pagina van verhuisbedrijf Draagkracht zelf terecht waar alle reviews staan. Dus je hoeft de website hiervoor niet te verlaten. Pas wanneer je een review wilt plaatsen word je doorverwezen naar de website van Klanten Vertellen.

Bij een snelle verhuizing hoort een snelle website

Een moderne website moet in onze ogen ook snel zijn, want mensen hebben simpelweg minder geduld tegenwoordig. Een trage website kan ervoor zorgen dat mensen een slechte eerste indruk hebben van je bedrijf of simpelweg je site verlaten en misschien wel naar de concurrent gaan.

Aan de bovenstaande scores te zien dat verhuisbedrijf Draagkracht zich op dit vlak niet druk hoeft te maken om de concurrenten.

Website:
verhuisbedrijfdraagkracht.nl
Oplevering:
juni 2022
Teamleden:
Erwin  HofmanJohan  devblue.nlJordy  ScholingKarlijn  LöwikRobert Silos blue2blond.nl