Restyle Eeyh.nl

  • < 1 minuut

De wereldkampioenschappen 2006 te Duitsland is al weer een tijdje bezig, straten, scholen, auto's maar ook websites kleuren massaal oranje, dus kan ik moeilijk achterblijven...

Uiteraard is dit niet de daadwerkelijke reden van deze restyle. Na me nog meer verdiept te hebben in de webstandaarden en de bijkomende aspecten wat het met zich mee brengt (gebruiksvriendelijkheid, toegankelijk­heid, laadtijd, flexibiliteit, vindbaarheid) en dit ook toe te hebben gepast op andere sites, was ik van mening dat het tijd werd dat mijn eigen site ook onder handen zou moeten worden genomen. En dat heb ik dus gedaan.

Het toevoegen van de stylesheets was een kleine stap. Zorgen voor semantiek in mijn html-structuur gelukkig ook. Echter zullen de details moeten worden afgewerkt, zoals opmaak van formulieren en nieuws- & portfolio-items. Deze zullen dus onopgemaakt blijven zolang mijn vrije tijd schaars is.

Mocht je opmerkingen of tips hebben om deze site nog frisser of toegankelijk­er te maken, of juist vragen hebben naar aanleiding van deze metamorfose, dan hoor ik het graag!