Blue 2 Blond naar Martinikerkhof

De geplande groei heeft dusdanig doorgezet, dat wegens ruimte en netwerk beperkingen in het voormalig onderkomen (Entrepeneur) besloten is om een nieuw onderkomen te vinden. Deze missie op zichzelf is geslaagd bij het Walburguys aan de Martinikerkhof, waarin Blue 2 Blond sinds mei 2017 gehuisvest is onder dezelfde dak als IT bedrijven (wordpress, python) en pionieren in hun vakgebied (tekstschrijvers, marketing, vormgeving).

Niet alleen is hier ruimte verworven tot groei van eigen personeel, ook is hiermee een directe aanvulling en uitbreiding verkregen op het eigen vakgebied, om zo directe of nieuwe opdrachtgevers in alle online facetten te kunnen voorzien. Waar in november 2016 met de uitbreiding werd afgetrapt met twee man binnen Blue 2 Blond, werken we nu in een team van 6 personen, waarvan 5 programmeurs aan uiteenlopende opdrachten. Hiermee is ons voornemen tot een ledental van een handvol developers voor 2017 behaald.

De rek is er echter nog niet uit, dus voor de frontend puristen of backend programmeurs: schrijf ons een bericht.

Laat ons weten wat je hiervan vindt!

  • Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.
  • Uw emailadres zal enkel gebruikt worden om u, indien aangegeven, op de hoogte te houden van nieuwe reacties op dit bericht.
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze voor bots onleesbaarder worden gemaakt.