Zoeken op Blue 2 Blond

Content Management Systeem en website op maat

Voormalige pagina omtrent CMS pakketten bevat beeldmateriaal van v.2 en is wegens standaardisatie en maatwerk verhuisd

Sinds 2005 begonnen ben met het realiseren van een eerste CMS (toen ook Wordpress nog in zijn kinderschoenen stond) is het CMS dat ik geschreven heb, inmiddels vele versies verder. Wij werken tegenwoordig met een supersnel en 100% pagespeed CMS: LightBolt CMS.

Maatwerk in plaats van CMS pakketten

In praktijk lever ik inmiddels geen standaard pakketten meer, maar is er voornamelijk sprake van maatwerk op basis van mijn middels Bootstrap gerealiseerd CMS, qua tekstverwerking ondersteund met de CkEditor. Zaken als ongelimiteerd aantal pagina's, (technische) zoekmachine optimalisatie, responsive CMS omgeving is standaard aanwezig.

Daar waar ik in voorgaande versies poogde gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit centraal te laten staan, zorgt de inzet van Bootstrap voor herkenbare simplistische maar stijlvolle invoerschermen en duidelijke notificaties om deze gebruiksvriendelijkheid te waarborgen. CkEditor ondersteunt de gebruiker in het invoegen van afbeeldingen, tabellen, koppelingen op als het ware Word-achtige wijze.

Vormgever zonder CMS?

Eigen webdesign geen bezwaar

Ben jij vormgever of webdesigner met een toenemende vraag om het gehele website traject te realiseren? Het traject na ontwerp tot functionele zoekmachine geoptimaliseerde website verzorg ik ook. Lees meer

Intranets en webapplicaties

In de 10 jaar heb ik het CMS 5 versies doorontwikkeld tot een robuuste basis voor intranet omgevingen en webapplicaties of registratie-systemen. Voorbeelden hiervan is het Bootstrap ProblemCar forum, Nuon registratietool als ook het EMO intranet. Door een bitwise autorisatiestructuur per pagina en daarmee module, zijn rechten tot in detail/functionaliteit te verdelen voor gebruikersgroepen en nieuwe modules zijn eenvoudig te integreren. Er kan, afhankelijk van de wensen, gekozen worden om deze back-end geheel in Bootstrap op te trekken.

Maatwerk in Wordpress

Alhoewel ik maatwerk realiseer, doe ik dit niet in de vorm van plugins voor Wordpress. Wel houd ik me bezig met wordpress frontend en Wordpress zoekmachine optimalisatie.