Zoeken op Blue 2 Blond

Content Management Systeem en website op maat

Blue 2 Blond werkt sinds ze in 2005 is begonnen, met een eigen CMS. Dit is ooit begonnen uit pure noodzaak, onze programmeur wilde niet voor elk wissewasje handmatig de code moeten aanpassen. Inmiddels is ons CMS, omgedoopt tot LightSpeed CMS, de fundering voor al onze websites en applicaties. Het is een systeem dat veiliger, sneller en net zo gebruiksvriendelijk is qua beheer, als de concurrent CMS'en als Wix en Wordpress. Het voordeel zit hem echter in de resultaten die we ermee boeken, die meetbaar beter zijn dan die van de concurrenten.

Vormgever zonder CMS?

Eigen webdesign geen bezwaar

Ben jij vormgever of webdesigner met een toenemende vraag om het gehele website traject te realiseren? Het traject na ontwerp tot functionele zoekmachine geoptimaliseerde website verzorg ik ook. Lees meer

Robuuste Basis

Sinds de 15 jaar dat Blue 2 Blond actief is, is het CMS 7 versies doorontwikkeld. Er staat hiermee een robuuste basis voor websites, intranet omgevingen, webapplicaties of registratie-systemen. Voorbeelden waar het Lightspeed CMS wordt ingezet, zijn het Nuon Omnisysteem, de online privacytooling AVG Cloud Register en interactieve website Wiechers Wonen.

De basis is voorzien via Bootstrap gerealiseerd CMS, dat qua tekstverwerking ondersteund met de CkEditor. Zaken als ongelimiteerd aantal pagina's, (technische) zoekmachine optimalisatie, responsive CMS omgeving is standaard aanwezig. Door een bitwise autorisatiestructuur per pagina en daarmee modules, zijn rechten tot in detail/functionaliteit te verdelen voor gebruikersgroepen en nieuwe modules zijn eenvoudig te integreren.

Ons CMS voorziet in de basis vanuit een breed schala aan modules. Denk hierbij bijvoorbeeld aand een meertaligeheid, blog-module, formulieren, uitgebreide zoek-en-filtermogelijkheden/FAQ en vele andere zaken.

Meer informatie over ons CMS?

Check onze Lightspeed Website ontvang onze Whitepaper Neem contact op voor een demo!