Zoeken op Blue 2 Blond

SNIJ Noord, snijwerk op maat

logo

SNIJ Noord is een totaalleverancier voor laser/watersnijden op maat. Als Fries bedrijf is SNIJ Noord nuchter, zelfbewust, ze doen wat ze beloven; ze spelen door te luisteren naar de wensen, flexibel in op wensen. SNIJ Noord is actief in verschillende sectoren, van landbouwmechanisatie tot jachtbouw en van industrie tot luchtvaart. Door onder meer mee te denken in de keuze van materialen, vervullen ze tevens een adviserende rol.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
marketing: Magenta Marketing & i4marketing vormgeving: Bakker Ontwerp te Sneek talen: php, mysql, xhtml, css, javascript
Oplevering:
Winter 2017

Noordelijke samenwerking

Voor behoud van zowel de backend snelheid als ook frontend snelheid, als ook het maximaal benutten van marketing mogelijkheden, heeft SNIJ Noord een team van professionals in de arm genomen. Met een samenwerking tussen een Friesche delegatie in de vorm van Magenta Marketing & Bakker Ontwerp en de Groninger Walburghuys, is de nieuwe website voor SNIJ Noord in een nieuw visueel en technisch jas gestoken.

LightBolt CMS

Blue 2 Blond heeft hierbij het supersnel LightBolt CMS ingezet, om een ideale pagespeed score te behalen en marketing mechanismen optimaal te kunnen benutten. Wordpress was hierbij een alternatief, maar er wordt in praktijk door Wordpress minder goede performance resultaten behaald.

Onafhankelijk van Blue 2 Blond, kunnen Magenta Marketing en i4marketing voorzien in marketing als ook google (analytics/gmt) instellingen. Door de juiste persoon, kunnen tevens nieuwe accounts en gebruikersrollen binnen het LightBolt CMS worden toegevoegd, bijvoorbeeld voor tekstschrijvers.

Het CMS is naast een formulierenmodule ook voorzien van een nieuwsmodule, die herhaaldelijk is ingezet als blog, nieuwsectie en foto album. Verder zijn we all-in gegaan wat betreft de volgende web technieken: