Navigatie

Breedijk & Biesenbeek Maatwerk CMS

Breedijk & Biesenbeek financiele dienstverlening, in 2011 door Independer.nl gekozen tot beste hypotheek kantoor regio Amsterdam-Amstelland, geeft u advies op maat omtrent verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Op de website is een veelvoud aan informatie te vinden omtrent bovenstaande onderwerpen en treft u tevens rekenmodellen aan voor verschillende situaties of vraagstukken.
Opdrachtgever:
Breedijk & Biesenbeek
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Winter 2012
Website / url:
Breedijk & Biesenbeek
Breedijk & Biesenbeek

De website bestond reeds in zijn huidige vorm, maar was gerealiseerd middels een ander CMS dat niet meer aan de wensen voldeed. Hierop is het vraagstuk om de website van een nieuw CMS te voorzien, bij mij neergelegd.

Hierbij moest rekening worden gehouden met:

  • bestaande paginateksten;
  • bestaande pagina structuur, ofwel pagina's en subpagina's;
  • bestaande url-opbouw


Vooral het laatste was van belang omdat wijziging van url opbouw, een zakking van de website of afzonderlijke pagina's in de zoekmachine resultaten kan hebben, een vanzelfsprekend onwenselijke situatie.

Tevens is ook de HTML code dusdanig aangepakt, dat deze in de nieuwe en dus huidige vorm voldoet aan de webrichtlijnen (prioriteit 1 en 2) zoals opgesteld door de Nederlandse overheid met als gevolg dat de belangrijkste content in de broncode hoger geplaatst is. Dit laatste is op zijn beurt weer bevorderlijk voor de indexering van de webpagina's binnen bbfd.nl.

Vanuit het CMS bestaat de vrijheid om de pagina's te voorzien van de zogenaamde meta-tags. Meer belangrijk is dat de titel zoals deze in de titelbalk van de browser terug komt, navigatie hypertext en h1-header in de tekst afzonderlijk van elkaar aangepast kunnen worden, als ook de url.