Zoeken op Blue 2 Blond

Web oplossingen op maat

Of u nou op zoek bent naar een Content Management Systeem met als uitbreiding een afgeschermde omgeving voor klanten, of een heus intern Customer Relationship Manager om bedrijfsprocessen te versnellen en de voorsprong op uw concurrent te behouden, de functionaliteit en het gebruiksgemak blijft voor mij bovenaan staan!

Indien u een programmeur wenst die bereid is samen met u de uitdaging aan te gaan om bedrijfssoftware op te zetten welke zich toespitst op de informatiebehoeften, bent u aan het goede adres.

Het website-traject van begin tot eind

Naast het ontwerpen van webapplicaties, houd ik me ook graag aanbevolen voor webontwikkeling op maat met duurzame en toegankelijke websites als gevolg. Websites zijn middels standaarden opgezet en worden in verschillende webbrowser getest voor oplevering.

Indien u niet over de juiste middelen beschikt om een website te laten ontwerpen of hosten, kan ik hierin een rol spelen door een beroep te doen op de juiste aansluitende partijen.

Maatwerk zal volledig op projectbasis geschieden, waardoor het een investering binnen uw bedrijf betreft. Voor aanpassingen binnen uw website zult u niet meer afhankelijk zijn van een andere partij. Sterker nog, het enige dat u nodig heeft is een computer, aangesloten op het internet, en enige basiskennis van Word.
U zit tijdens of na oplevering noch vast aan licenties noch aan terugkerende kosten. U mag de aanschaf van een CMS zien als een investering.

Lees meer over: