Zoeken op Blue 2 Blond

Website analyse en website advies

Heeft een Content Management Systeem voor mijn doeleinden voordelen? En welk CMS is het meest geschikt? Is mijn website toegankelijk en is het geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Dit zijn nog maar een handvol vragen welke gesteld kunnen worden voordat een website opgezet wordt of zelfs al wanneer een website online is. Op het eerste gezicht wellicht geen vragen waar u direct bij stil zou hoeven te staan. Toch kan het u of uw bedrijf behoeden voor onnodige onkosten of juist garant staan voor meer klanten en omzet.

Wordpress SEO

Met het oog op onder andere gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid, kan ik u adviseren rondom uw bestaande of een te realiseren website. Ook Wordpress zoekmachine optimalisatie of laadtijd optimalisatie valt daaronder.

PageSpeed Insights / performance optimalisatie

Omtrent website performance- en snelheidstests als Google's PageSpeed Insights, kan ik een implementerende of adviserende rol vervullen in het ontwikkel-team. Hierbij worden pijnpunten tijdig aangekaart. Hier vindt u meer informatie hoe dit er in praktijk uit zou zien.

In het verleden heb ik bedrijven aan kunnen zetten tot het omgooien van hun bedrijfswebsite om het beter vindbaar te maken voor klanten en om te besparen op de verbruikte dataverkeer en dus hostingkosten.
Andere bedrijven hebben door opgestelde zoekmachine optimalisatie rapporten hogere plaatsing binnen zoekmachines bereikt op verschillende trefwoorden.
Daarnaast kan ik u adviseren over de overwegingen die gemaakt kunnen worden bij het kiezen van bijvoorbeeld een CMS voor uw website.