Zoeken op Blue 2 Blond

Webhosting en domeinregistratie

Een goed vormgegeven website dient gepaard te gaan met een geschikte domeinnaam. Een domeinnaam moet goed te onthouden zijn door uw bezoekers en makkelijk vindbaar zijn voor potentiele klanten. Raadzaam is dan ook om even stil te staan bij deze stap binnen de realisatie van een website.

Voor het online brengen en online houden van uw website, heeft u een goede en betrouwbare server nodig. Deze server zal onderhouden worden door een hostingbedrijf, welke de juiste expertise in huis heeft om adequaat te handelen bij bijvoorbeeld ongemakken.

Het registreren van een domeinnaam en het hosten van een website kan ondergebracht worden bij eenzelfde bedrijf. Hostingpakketten komen in vele soorten, maten en prijzen, waarbij de keuze afhankelijk zal zijn van de omvang en eisen voor uw website of webapplicatie. Blue 2 Blond zal samen met u tot een gepast pakket komen.

Voor hosting werken wij samen met onze hostingpartner Chessweb. Wenst u het reilen en zeilen omtrent hosting uit handen te kunnen geven, dan voorzien we hier ook direct in.

Lees meer over: