Zoeken op Blue 2 Blond

Vacature, Senior PHP programmeur

Blue 2 Blond zoekt per december 2016 part-time senior PHP programmeurs uit de (directe omgeving van) stad Groningen om het team te versterken. Als webontwikkelaar zul je verantwoordelijk zijn voor de technische realisatie en maatwerk van websites en/of scripts van onze klanten, waarbij zowel de frontend-ontwikkeling als backend-ontwikkeling om de hoek komt kijken. Zelfstandig een webbapplicatie of website kunnen ontwikkelen op basis van een al dan niet bestaand Content Management Systeem, is dan ook absoluut een vereiste.

Ben je student met minstens 4 jaar ervaring in PHP en op zoek naar een leuke bijbaan, of op zoek naar een part-time dienstverband vanaf 8 uur per week (meer in overleg), dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen PHP programmeur

Kennis van zowel de webstandaarden als de 125 kwaliteitsrichtlijnen ontwikkeld door de Nederlandse overheid is een pré, evenals ontwikkel-ervaring met open of closed source Content Management Systemen, Bootstrap (v3), Composer en GIT. Daarnaast sta je er voor open je kennis te delen met anderen en te leren van anderen, je zoekt graag naar de juiste oplossing per situatie.

Bij voorkeur zijn we op zoek naar part-timers / studenten uit de regio Groningen.

Wat bieden wij?

Blue 2 Blond biedt jou in werkverband de mogelijkheid om je eigen uren in te plannen. Als student of part-timer geeft dit je de flexibiliteit om naast je studie of werk opdrachten te realiseren, aangezien grotendeels thuis gewerkt kan worden.
Naar aanleiding van aangeleverde informatie en documentatie zul je veelal zelfstandig aan opdrachten werken, naast de nodige ervaring die je op doet, geeft dit je de mogelijkheid een eventuele portfolio op te bouwen. En bovendien uitzicht op meer (uitdaging, uren, verdiensten)!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Indien met bovenstaande vacature je interesse gewekt is, vragen we jou je CV met motivatie op te sturen naar karlijn@blue2blond.nl. Een eventuele reeds aangelegde portfolio zien we graag tegemoet. Voor vragen kun je onder andere telefonisch contact opnemen via 06-4056 3689.