Zoeken op Blue 2 Blond

Medior PHP programmeur

Blue 2 Blond zoekt per december 2016 part-time medior PHP programmeurs uit de stad (of regio) Groningen om het team te versterken. Als medior webontwikkelaar zul je verantwoordelijk zijn voor het werken aan nieuwe modules in bestaande projecten en realiseren van nieuwe websites of maatwerk scripts voor onze klanten (waaronder nutsbedrijven en hogescholen), waarbij zowel de frontend-ontwikkeling als backend-ontwikkeling om de hoek komt kijken. Zelfstandig een applicatie kunnen ontwikkelen op basis van een al dan niet bestaand CMS, is dan ook een pluspunt.

Ben je bijvoorbeeld student met minstens 3 jaar ervaring (of voldoende aanleg) in PHP en op zoek naar een leuke leer-omgeving in een toekomstgerichte sector vanaf 4 uur per week, dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen PHP programmeur

Pluspunten indien je bekend ben met:

Wat bieden wij?

Geïnteresseerd in deze vacature?

Indien met bovenstaande vacature je interesse gewekt is, vragen we jou je CV met motivatie op te sturen naar karlijn@blue2blond.nl. Een eventuele reeds aangelegde portfolio zien we graag tegemoet. Voor vragen kun je onder andere telefonisch contact opnemen via 06-4056 3689.