Zoeken op Blue 2 Blond

Junior PHP programmeur

Deze vacature staat niet meer open. Medior programmeur of senior programmeur?

Blue 2 Blond zoekt per december 2016 part-time of full-time junior PHP programmeurs uit de stad (of regio) Groningen om het team te versterken. Als junior webontwikkelaar zul je verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van bugs, werken aan nieuwe modules in bestaande projecten en realiseren van nieuwe websites of maatwerk scripts voor onze klanten, waarbij zowel de frontend-ontwikkeling als backend-ontwikkeling om de hoek komt kijken. Zelfstandig een website kunnen ontwikkelen op basis van een al dan niet bestaand Content Management Systeem, is dan ook een pluspunt.

Ben je bijvoorbeeld student met minstens 2 jaar ervaring (of voldoende aanleg) in PHP en op zoek naar een leuke leer-omgeving in een toekomstgerichte sector vanaf 4 uur per week, dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen PHP programmeur

Pluspunten indien je bekend ben met:

Wat bieden wij?

Geïnteresseerd in deze vacature?

Indien met bovenstaande vacature je interesse gewekt is, vragen we jou je CV met motivatie op te sturen naar karlijn@blue2blond.nl. Een eventuele reeds aangelegde portfolio zien we graag tegemoet. Voor vragen kun je onder andere telefonisch contact opnemen via 06-4056 3689.