Workspot

Workspot is verhuurder van dé werkplek voor thuiswerkers, startende- en succesvolle ondernemers met behoefte aan een betaalbare kantooroplossing. Op zoek naar een virtueel kantoor voor postbezorging en telefoonbeantwoording, een tijdelijke kantoorruimte, een flexibele werkplek, een vaste werk- of vergaderruimte, Workspot biedt een oplossing voor iedere vorm van flexibele bedrijfshuisvesting.

Op Workspot.nu zijn verschillende type werkplekken terug te vinden. Via het zoekformulier kunnen de voorkeuren aangegeven worden waarna de resultaten die voldoen aan de zoekcriteria, boven water komen. De zoekresultaten worden middels AJAX ververst waarbij de browser niet herladen hoeft te worden.

De website maakt onder meer voor het weergeven van een Google Map kaartje in de zoekresultaten, een interactieve Google Map kaart op de detailpagina maar ook voor het ophalen van de longitude and latitude, gebruik van de verschillende services/API's die Google aanbiedt. Workspot is tevens voorzien van een Sisow betaalmodule.

Website:
workspot.nu
Oplevering:
Lente 2012
Opdrachtgever & vormgeving:
Oil4 Communication te Rotterdam
Teamleden: