Woon in en bij Maastricht

logo

Op www.woon-inenbij-maastricht.nl (niet meer actief) kun je je voorkeur uitspreken voor een appartement, kamer, studio of woning. Het betreft hier enkel ruimte voor verhuur. Met behulp van het inschrijfformulier dat bij een bepaalde ruimte te vinden is, kun je meedingen naar een plek om bijvoorbeeld in de buurt van je studie onderdak te kunnen vinden.

Lees verder
Talen:
html, css, php, mysql
Oplevering:
Lente 2007

Er waren maar een beperkt aantal criteria voor het realiseren van deze website. Er moesten woningen met beknopte informatie en afbeeldingen per woning gepubliceerd kunnen worden, een inschrijfformulier en zoekformulier was vereist en een contactpagina mocht niet ontbreken. Dit alles moest eenvoudig te beheren zijn vanuit een beheermodule.

Het ontwerp, met name het logo, is uitbesteed. De gebruikte kleuren zijn hier weer op gebaseerd. Het is uiteindelijk qua ontwerp een vrij simplistische website geworden waardoor het niet te druk oogt. Een bezoeker kan hierdoor zijn weg makkelijk vinden op deze website waarin de benodigde functionaliteiten verwerkt zijn.