Wiechers Wonen #3

logo

Wiechers Wonen streeft ernaar om de meest succesvolle, aansprekende en innovatieve woonwinkel in de regio Drenthe en Overijssel te zijn met betrokken en professionele medewerkers die zorgen voor de hoogste klanttevredenheid. Dat dit lukt, bewijzen de klantreacties.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Wiechers Wonen te Dwingeloo
Talen:
html, css, javascript, php, mysql
Oplevering:
Herfst 2013

De nieuwste SEO en performance geoptimaliseerde website uit 2018, tref je hier

In deze nieuwe website, ongeveer gelijk gepland met de verbouwing van de vestiging in Ommen, stond de presentatie centraal. Dat heeft geresulteerd in een full-screen website met sfeerbeelden over de volle achtergrond.

Het idee van de website zelf is identiek gebleven ten opzichte van de vorige versie; presenteren van het gehele assortiment, onderverdeeld in meubelsoorten maar ook merken. In het merkoverzicht zijn alle aanwezige merken via logo's terug te vinden. In de overzichten kan tevens live gezocht worden, of er kan voor gekozen worden de resultaten tekstueel te benaderen.

De website is daarnaast uitgerust met een overzicht van klantreacties. Per jaar, doordat bezoekers na een bezoekje het niet kunnen laten een reactie op de website achter te laten. Op de contactpagina zijn de openingstijden te zien, waaronder ook speciale openingstijden, bijvoorbeeld tijdens feestdagen. Zodra deze dagen binnen week naderen, worden deze automatisch opgenomen in het overzicht van openingstijden. Tevens kan binnen de website zelf een routebeschrijving worden opgevraagd naar één van de twee Wiechers Wonen vestigingen, waarbij gebruik is gemaakt van de Google API.