Technische Unie Soap

logo

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers levert Technische Unie al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Affect Media te Groningen
Talen:
PHP / SOAP
Oplevering:
Lente 2014

Voor een klant moest de mogelijkheid worden gemaakt product-data op te halen middels de Technische Unie Webservice. Om deze webservice van de technischeunie.com heb ik aan de client-kant een schil-class geschreven, zodat vanuit PHP eenvoudigweg functies aangeroepen kan worden met de juiste parameters, zonder de webservice zelf te hoeven kennen.

PHP SOAP voorbeeld

 <?php  include 'technischeunie.config.php'; include 'technischeunie.class.php';  $TU = new TechUnieSoap($LoginID, $Account, $Password);  $itemIds = array(30627,30700,8936213,2883591); $prices = $TU->getPrice($itemIds, '.', ','); // set decimal & thousand seperator ?> 


Andere mogelijkheden naast het ophalen van de productprijzen, zijn; productafbeeldingen ophalen, volledige productdetails ophalen als ook de voorraad.