SunAssid.com

logo

Het doel was om een xhtml- en css-valid website te creëren met frisse zomerse kleuren, waar informatie te vinden is over een besloten feest en waar achteraf eenvoudig foto's toegevoegd konden worden.

Lees verder Bezoek website
Vormgeving:
Connect-way
Talen:
xhtml, css, javascript, php, mysql
Oplevering:
Lente 2006

Het designwerk, dus de header, footer, palmboom-iconen en groene balken, zijn verwezenlijkt door Connect-way. De achterliggende stijl, zoals menu, positionering van de contentdelen, en de codering, zoals onder anderen gastenboek en contactformulier zijn door mij gerealiseerd. Het inschrijfformulier bestaat uit 3 stappen, hierin worden de voorkeuren gevraagd van de bezoeker welke vervolgens worden opgeslagen in de database. Op de pagina 'Voorkeur resultaten' wordt middels de GD library en een daarvoor ontworpen class een cirkeldiagram getoond met de percentages.

Ook voor de fotoalbum ging wat tijd vooraf. In de rechterkader is middels css en javascript een compact menu ontworpen waarin een overzicht van de aanwezige mappen wordt getoond. Door op het pijltje te klikken, wordt de map als het ware uitgeklapt en worden de categorieën getoond die in de betreffende map zitten. Door direct op een map te klikken verschijnt in de hoofdkader een overzicht van de aanwezige categorieën inclusief extra details.