Stenden HBO Sport

logo

HBO Sport is de sportvereniging voor studenten van de Stenden Hogeschool. Leden van HBO Sport kunnen kortingen krijgen op activiteiten georganiseerd door HBO Sport. Daarnaast kunnen ze korting krijgen op sportscholen en bij restaurants. Opdrachtbesprekingen werden op de Stenden Hogeschool locatie Emmen gevoerd.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Stenden Hogeschool te Leeuwarden
Talen:
xhtml, css, javascript, php, mysql
Oplevering:
Herfst 2006

De eerdere persoon die verantwoordelijk was voor het onderhoud, heeft door andere werkzaamheden zijn functie neer moeten leggen. Gevolg was dat er niemand met html-kennis aanwezig was om de website te kunnen blijven onderhouden. Hier is mijn hulp ingeroepen om de website eenvoudig onderhoudbaar te maken.

Nieuwsberichten, foto's, verslagen en activiteiten moesten kunnen worden toegevoegd zonder dat daar kennis voor nodig zou zijn van html of andere webtalen. Een gebruiksvriendelijke beheerpanel was het gevolg, van waaruit deze zaken in de toekomst geregeld kunnen worden.
Naast bovengenoemde modules is tevens een registratie-module geschreven welke handmatige en tijdrovende handelingen automatiseert, met als gevolg dat nieuwe leden sneller in het bezit kunnen zijn van hun registratie-pas.
De header is gemaakt door de webmaster en eigenaar van mastercode.nl.