Snelle en persoonlijke boekhoudhulp

Snelle en persoonlijke boekhoudhulp

Of het nou over btw, rechtsvormen of aftrekposten gaat, grote kans dat je niet alleen antwoord krijgt op je vraag, maar ook nog eens handige tips en advies.

Net als vele sites die we recent hebben omgetoverd was ook deze voormalige site gebouwd op Wordpress. En daarbij moest het stukje "snelle" hulp terugkomen in de website.

En die lijn is door te trekken wanneer we kijken naar "persoonlijk". De website past zich namelijk aan aan jouw voorkeuren. Heb je in je telefoon ingesteld dat je voorkeur uit gaat naar donker contrast? Dan past de door ons gebouwde website zich automatisch aan.

Google PageSpeed Insights score versus Wordpress

Maar het meest opvallende in deze case blijft natuurlijk de snelheid, waarbij we een factor 7 verbetering hebben gebouwd. Ook wanneer je naar de individuele metrics kijkt:

.

  • First Contentful Paint ging van 6.9 naar 1.5 seconden;
  • Speed Index ging van 11.6 naar 1.5 seconden;
  • Largest Contentful Paint ging van 15.0 naar 1.9 seconden;
  • Time to Interactive ging van 19.3 naar 2.6 seconden;
  • Total Blocking Time ging van 950ms naar 110ms;
  • Cumulative Layout Shift ging van 0.417 naar 0.

Hiermee ging de algehele score van 14 naar 98% voor de homepagina, getest op een mobiel apparaat (Motorola Moto G4).

Meertalige website

De meertalige module van het LightBolt CMS is ingezet om de website te voorzien van verschillende versies. Alhoewel in dezelfde taal draait er op deboekhoudcoach.be een Nederlandstalige site gericht op de Belgische markt. Hiervoor zijn dan weer de juiste hreflang/taalaanduidingen meegegeven in de HTML broncode.

Website:
deboekhoudcoach.nl
Oplevering:
juli 2021
Vormgeving:
Blue 2 Blond + Front theme
Teamleden: