PHP Cijferlijst systeem met diagrammen

logo

Een cijferlijst systeem, geschreven in PHP en voornamelijk geschikt voor cijfers welke behaald worden op de middelbare school. Het is mogelijk om wegingen mee te geven aan cijfers opdat er een juist gemiddelde wordt berekend. De cijfers worden ook grafisch weergegeven.

Lees verder Bezoek website
Talen:
html, css, javascript, php, mysql
Oplevering:
Lente 2006

Behalve de bruikbaarheid (gemiddelde welke berekend wordt, gemiddeld te behalen cijfer om tot een streefcijfer te komen) zijn ook grafische elementen er in verwerk, zoals een boxplot, cirkeldiagram en lijn- & staafdiagram. Hoe de cijfers tot de diagrammen worden verwerkt staat uitgelegd op de help-pagina (vraagteken-icoon). Verder zijn de gegevens te ordenen op bepaalde kolomwaarden.

Het is mogelijk om het systeem te gebruiken als een dienst waar (voornamelijk middelbare) scholieren hun cijfers kwijt kunnen om automatisch statistieken te laten genereren. Het systeem bevat ook een registratie formulier (inactief in demo) en kan dus ingezet worden voor meerdere gebruikers.

Stylesheet, gebruikte iconen en uiteraard database create-queries & bestanden worden meegeleverd.
De server waar het systeem op komt te draaien moet minstens php4-classes ondersteunen, verder moet de GD & PNG Support enabled zijn.
Het is reeds getest op php versies 4.3.11 en 5.1.1

Prijs op aanvraag.