Market Profiler

logo

MarketProfiler biedt u als gebruiker de mogelijkheid om tegen betaling (via Mollie) rapporten te maken van een database met honderden postcodekenmerken (welstand, inkomen, autobezit, huisdierbezit, sportbeoefening etc.) die voor uw onderneming en uw verzorgingsgebied van belang zijn.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever & vormgeving:
Oil4 Communication te Rotterdam
Talen:
xhtml, css, js, php, ajax, mysql
Oplevering:
Winter 2013

Via de in stappen opgebouwde procedure, kunnen (aakomende) ondernemers op laagdrempelige wijze een marktprofiel of rapport samenstellen om hun potentiële consumenten te onderzoeken. Om dit te bewerkstelligen, is veelvuldig gebruik gemaakt van verschillende Google API, waaronder voornamelijk:

  • Google Maps
  • Google Charts

Om het gebruikersgemak te waarborgen is daarnaast gebruik gemaakt van jQuery en enkele van zijn plugins als cycle, label & fancybox. Voornamelijk om stappen of presentaties van gegevens en grafieken eleganter aan te bieden.

Aan het eind van de rit worden afbeeldingen voor grafieken vooraf gegenereerd, waarbij deze uiteindelijk voor het doelbestand (rapport) gebruikt worden. Dit bestand wordt aan het eind van het proces direct gegenereerd, waarbij de voortgang wordt aangegeven. Tevens wordt dit document tezamen met een factuur toegestuurd.