HBG & Partners, administratie en belastingen

logo

HBG & Partners was op zoek naar een mobielvriendelijke website, waarbij de website bovendien volledig beheerbaar moest zijn en compliant moest zijn met de privacywetgeving. Het CMS tackelt automatisch bovendien security van website en CMS als ook basis toegankelijk­heid van de website.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
HBG & Partners
Talen:
php, mysql, html, js, css
Oplevering:
Winter 2018

Onderhoudsvrij CMS

Weliswaar kan een website een goed middel zijn om eigen klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen of potentiele klanten te laten informeren over de dienstverlening; desondanks betreft een website vaak een bijzaak. Om die reden wilde men uitdrukkelijk een CMS dat ondanks bovengenoemde specificaties, technisch onderhoudsvrij was.

Pagespeed en performance

De voormalige website scoorde reeds een 80% pagespeed score, wat overigens in het huidige website landschap nog altijd bovengemiddeld score betreft. Door inzet van het LightBolt CMS is dit naar een 99% score getild.

De externe server waar de website gehost is, ondersteunt helaas geen HTTP/2, wat normaliter impact heeft op de laadtijd vanwege de vele bronnen die ingeladen moeten worden.
Echter, door de combinatie van pagespeed optimalisaties via het CMS en handmatige optimalisaties, heeft de website een pagespeed score van 99% kunnen bereiken.

Hierbij serveert het CMS webp afbeeldingen veelal via lazy-loading, past het critical render path toe en blijft Time to First Byte (TTFB) en daarmee server side laadtijd te allen tijde laag. Ook de Time to Interactive, tegenwoordig de grootste pijnpunt binnen Lighthouse' performance test, blijft in de groene cijfers, wat niet enkel de pagespeed, maar ook de performance optimaal maakt.

Ook een optimale website?

Je eigen website testen op pagespeed score? Dit kan via Google's PageSpeed Insights, waar je de url van de website of specifieke (landings)pagina in kunt vullen.
Nieuwsgierig hoe je score beter kan, of hulp benodigd? Mail of bel met erwin op blue2blond punt nl / 06 2161 5721.

Eigen site testen Contact opnemen