Feijen Verspaningstechnieken BV

logo

Feijen Verspaningstechnieken te Soerendonk is vanuit een familiebedrijf gegroeid in een moderne onderneming met de laatste technieken op het gebied van verspaning. De oude website van Feijen Verspaningstechnieken voldeed niet meer aan de wensen, waarna Vormal de website in een nieuw jasje mocht steken.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever / vormgeving:
Vormal Vormgeving & Visualisatie te Eindhoven
Talen:
xhtml, css, javascript, php
Oplevering:
Winter 2008

De technische realisatie voor deze website is bij mij neergelegd. De website moest in drie talen gepubliceerd kunnen worden en het ontwerp moest volwaardig omgezet worden naar html (semantische html). De zowel horizontale als verticale onregelmatige achtergrond van de website, welke zich over de gehele breedte en hoogte uit moest strekken, vormde de grootste uitdaging. Middels absoluut te positioneren is dit uiteindelijk gelukt.

Om het mogelijk te maken dat de website in drie talen gepubliceerd kunnen worden, waarbij eenvoudig nieuwe pagina's toegevoegd kunnen worden, is er gebruik gemaakt van php in combinatie met de Apache module mod_rewrite. De eigenlijke teksten worden op die manier volledig gescheiden van de website zelf en zijn opmaak. De omschakeling naar een CMS wordt op deze manier eveneens vereenvoudigd.

Opdrachtbesprekingen en de afrondingsfase zijn in Eindhoven gehouden en uitgevoerd.