EMO Dry Bulk Terminal

logo

Het Europees Massagoed- Overslagbedrijf BV, kortweg EMO, is de grootste terminal voor kolen en ijzererts in Europa. Vanuit heel de wereld komen de grootste zeeschepen bij EMO voor de kade. Met hun state-of-the-art terminalinrichting worden zeeschepen snel en zorgvuldig gelost.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever & vormgeving:
Oil4 Communication te Rotterdam
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Winter 2011

Het CMS dat voor deze nieuwe website gerealiseerd is, bevat een talenmodule waarmee teksten in een oneindig aantal talen gepubliceerd kan worden. Tevens kunnen pagina's uit verschillende talen aan elkaar gekoppeld worden, zodat er naar de juiste pagina verwezen wordt als bezoekers op de website van taal veranderen. De taal wordt, indien mogelijk, gekozen op basis van de ingestelde browsertaal van de bezoeker.

De website is voorzien van een foto-, nieuws-, activiteiten- en vacature module waarbij er op vacatures gereageerd kan worden. Op de homepagina vindt men een nieuws carrousel welke de laatste nieuwsberichten laat zien. Via de foto-module heeft men de mogelijkheid om foto's uit te laten lijnen aan de linkerkant van de pagina, waarbij een groter formaat via shadowbox te bekijken is.

Andere modules zijn:

  • Slidermodule, hierbij kunnen foto's ingevoegd worden in een slider, waarin men middels weergegeven thumbnails die automatisch gegenereerd worden, kan bladeren naar andere afbeeldingen. Deze module is terug te vinden op de homepagina;
  • Een hotspot module die gebruikt wordt op de virtual tour pagina binnen de website. Via het beheer kan men een nieuwe hotspot aanmaken en kan men punten met tekst toevoegen op een kaart of foto. Indien men op de website met hun muiscursor over zo een punt gaat, verschijnt er een html box met daarin een uitvergroting van dat punt uit de kaart en de opgegeven tekst voor dat punt.