De Toeter urenregistratie

logo

Al ruim 25 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. Naast proeverijen organiseert De Toeter met grote regelmaat ook pubquizes en in de zomer is het goed vertoeven op hun terras, die middels een terras op een woonboot is uitgebreid.

Lees verder
Opdrachtgever:
De Toeter Groningen
Talen:
html, js, php (symfony), mysql, git
Oplevering:
Winter 2014

Bootstrap 3 urenregistratie voor NuonOorspronkelijk ontwikkeld door FMOOR, is het onderhoud van het urenregistratie-systeem bij mij neergelegd. Het urenregistratie systeem is ontwikkeld middels het Symfony PHP framework op basis van bootstrap v2.

Om bekend te worden in het Symfony-systeem werd eerst gevraagd outputs van PDF-files te wijzigen en dropdowns met medewerkers op alfabet te zetten, bepaalde locaties ook geschikt maken om uren voor te schrijven (medewerkers kunnen aan een locatie worden gekoppeld wanneer ze ingepland worden door de administratie) en het aanpassen van zogenaamde modals/lightboxes, zodat deze sneller gerendered worden wanneer men remote werkt.

Bekijk overige HTML to PDF voorbeeldenInmiddels is de Bootstrap urenregistratie software uitgebreid met een PDF voor de teamleiders, waarmee men per locatie, of alle gezamenlijke locaties, de ingediende uren op kan vragen voor een periode, om vervolgens als print-out goedkeuring te kunnen geven via een paraaf en te overleggen aan de administratie. Deze PDF is tevens voorzien van een totale loonsom, zodat de administratie op de hoogte is van de loonkosten.

Loonkosten en verlofaanvragen

Ook is de Symfony software in een latere fase voorzien van een budgetterings-module. Hiermee heeft de administratie inzage in de (verwachtte) loonkosten over een bepaalde periode en kan hier omtrent het inplannen hierop inspelen op basis van de verwachtte inkomsten die men in kan voeren.

Tevens het verlofaanvraag binnen de urenregistratie module hebben we voorzien van beter inzicht en statuswijzigingen, zodat niet abusievelijk te veel verlofaanvragen gehonoreerd kunnen worden met onderbezetting als gevolg. Hiervoor moest even weer geschakeld worden van Bootstrap 3, naar Bootstrap 2, die beduidend simplistischer van opzet is.