Een krachtige site voor deze juridische dienstverlener

logo

Een mobiel-vriendelijke en veilige website die bij deze tijd als ook de dienstverlening van Contzé & Partners past.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Oil4 te Rotterdam
Logo:
Gaby Dam te Nootdorp
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Zomer 2019

Om de kleuren van het huisstijl, hebben we in samenwerking met Oil4 en Gaby Dam in korte tijd een nieuwe website neergezet. Weliswaar betreft het in de categorie websites een vrij beknopte website, onze aandacht voor security en snelheid is er niet anders op geworden, getuigt ook onderstaande screenshot.

Ook binnen Contzé & Partners zijn de nodige pagespeed en performance technieken uitgerold om de website optimaal snel te maken en te houden!

Pagespeed score voor de website van Contzé & Partners

Net als Netflix

We krijgen er nog wel eens vragen over, maar wanneer de opdrachtgever of eventuele stijlgids het toelaat, plaatsen we binnen de responsive en dus mobiele versie de navigatie onderaan de website. Deze verdwijnt uit het scherm bij scrollen, om tijdens het lezen het scherm maximaal te kunnen benutten.

Doordat het een inmiddels natuurlijke beweging is om weer naar boven te gaan binnen een website, wanneer je de navigatie zoekt, komt de navigatie automatisch weer tevoorschijn indien men op een smartphone iets naar boven scrollt.

Ook een optimale website?

Weten welke verbeteringen we in kaart kunnen brengen voor jouw website? Of weten wat ik in praktijk voor je kan betekenen? Download onze test-case of bekijk wat ik voor je site kan behalen;

Case downloaden Behaalde scores